dimarts, 29 d’octubre del 2013

Dades 29 d'octubre de 2013

El dia d'avui ha estat tapat, tot i que amb algunes clarianes de tarda a ponent que a poc a poc tendeixen a anar avançant cap a l'est, a l'hora que es va allunyant la nuvolositat provocada pel front que ens ha afectat durant el dia i que, tal i com es preveia, ens ha portat algun plugim molt feble i el que és més important, l'entrada d'una massa d'aire força més fresca. Per demà el dia serà tranquil amb alguns núvols i força fresc, fins i tot fred de matinada, i sembla que per la resta de la setmana no es preveuen canvis importants i hi haurà domini del sol amb alguns núvols, i temperatures una mica més altes de dia fins dissabte. Sembla que diumenge ens podria afectar un front fred poc actiu que portaria una nova baixada de temperatures. A més llarg termini, no sembla que hi hagi d'haver canvis importants en el temps que ens puguin portar fred o pluges significatives.

Les temperatures d'avui han baixat de forma contundent respecte a les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 13 i 17ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 9 i 12ºC, amb humitat baixa, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,6ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,5ºC
T. Mínima: 11,5ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,8ºC
T. Mínima: 10,6ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: pluja molt feble a la matinada, rosada a primera hora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada