dissabte, 5 d’octubre del 2013

Dades 5 d'octubre de 2013

Avui hem tingut un dia ja molt més tranquil que no pas ahir, i tot i que a primera hora del matí les boires i núvols baixos eren freqüents a tot l'interior, ràpidament s'han desfet, i a migdia el sol ja dominava a tot arreu. De cara a la tarda s'han format algunes nuvolades que han deixat ruixats cap al nord-est del país, amb sol a la resta. A la propera nit es podria tornar a formar boira, i demà al matí començar de nou el dia tapat, però de nou dominarà el sol a tot el país excepte al nord-est on hi haurà núvols i alguns ruixats locals. Per la propera setmana sembla que el temps serà estable almenys fins dijous o divendres, però com que tindrem vents humits és probable que hi hagi molts núvols baixos i boires matinals. Potser de cara a finals de la setmana vinent torni a canviar el temps, però de moment la cosa encara no està clara.
 
Les temperatures màximes a la nostra zona s'han mogut entre els 18 i 22ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 10 i 14ºC, amb vent fluix amb cops moderats de mestral, humitat moderada i bona visibilitat tret de primera hora del matí, que era dolenta.
 
Avui no es disposa de les dades de temperatura i precipitació de les estacions automàtiques del SMC per problemes amb la seva pàgina d'internet.

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,1ºC
T. Mínima: 12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina i rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada