dijous, 31 d’octubre del 2013

Dades 31 d'octubre de 2013

La jornada d'avui ha estat molt tranquil·la des d'un punt de vista meteorològic, amb domini del sol en general, i tant sols alguns núvols prims al matí i fins a migdia, i amb cel ja pràcticament serè a la tarda. La pertorbació mediterrània que ahir ens afectava de forma molt indirecta s'ha allunyat ja del tot, i ens arriba de nou una falca anticiclònica. Demà i dissabte tindrem dos dies bastant tranquils, tot i que amb intervals de núvols prims, ja que ens creuaran cues de fronts atlàntics que tant sols  portaran alguns núvols prims. Dissabte a darrera hora ens creuarà un front fred que no deixarà pluges, però afavorirà l'entrada d'una massa d'aire més fresca, amb fred de nou als matins i força fresca de dia. I de moment segueix sense veure's cap possibilitat de pluja en 10 dies com a mínim.

Les temperatures màximes del dia s'han ubicat entre els 12 i 19ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 2 i 8ºC, amb vent fluix de mestral, humitat baixa i  bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,2ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,5ºC
T. Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada