dilluns, 21 d’octubre del 2013

Dades 21 d'octubre de 2013

La jornada ha començat com els darrers dies, amb boires freqüents, molta humitat i mala visibilitat en general. Aquest tipus de temps ha durat fins al matí, quan s'ha desfet la boira del tot i s'ha imposat el sol amb alguns núvols prims fins la tarda, que els núvols prims han augmentat una mica per ponent. La nit serà mig ennuvolada,i és probable que es tornin a formar boires freqüents a la matinada. Demà el dia serà més ennuvolat, ja que ens arriba un front atlàntic de cara a la tarda i vespre que no serà molt actiu, però podria arribar a ploure una mica, més com més aprop del Pirineu de Lleida. Els següents dies vindran dominats per l'estabilitat en general, amb boires matinals i domini el sol amb alguns núvols, i temperatures que continuaran en la línia alta i sense perspectiva de canvis a mig termini.

Les temperatures d'avui s'han mogut entre els 22 i 26ºC pel que fa a les màximes, i entre els 10 i 14ºC pel que fa a les mínimes, amb vent fluix del sud, humitat elevada i visibilitat dolenta, sobretot a primera hora.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,2ºC
T. Mínima: 11,7ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 23,9ºC
T. Mínima: 11,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 24,5ºC
T. Mínima: 10,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,5ºC
T. Mínima: 14,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,0ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,4ºC
T. Mínima: 13,7ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,2ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Fenomens observats: rosada de matinada, boira durant la nit i fins a primera hora del matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada