diumenge, 27 d’octubre del 2013

Dades 27 d'octubre de 2013

La jornada d'avui ha començat amb algunes boires, poc importants i que s'han desfet molt ràpidament a primera hora del matí, quedant un matí serè amb alguns núvols alts decoratius. A partir de migdia i sobretot durant la tarda han aparegut núvols alts pel nord-oest degut a un front que passa pel nord d'Europa i que ens afecta molt indirectament, no portarà cap conseqüència. De cara a demà seguirà el temps tranquil, tot i que amb intervals de núvols prims, i serà dimarts quan entrarà un front més actiu des del nord amb ruixats. Aquests ruixats no sembla que hagin de ser massa importants a casa nostra, però es produirà l'entrada d'una massa d'aire força més fresca amb una clara baixada de temperatures. Per la resta de la setmana sembla que el temps seria estable, però ja amb tempetatures normals per l'època.
 
Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 20 i 25ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 10 i 14ºC, amb humitat elevada a primera hora i baixa la resta del dia, bona visibilitat sobretot a migdia, i vent fluix amb algun cop moderat al matí de ponent-mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 12,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 22,1ºC
T. Mínima: 10,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 23,1ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 20,1ºC
T. Mínima: 13,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,1ºC
T. Mínima: 11,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 22,3ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima: 12,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira i rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada