dilluns, 28 d’octubre del 2013

Dades 28 d'octubre de 2013

Avui hem tingut un dia molt tranquil, amb sol de punta a punta de dia i tant sols alguns núvols prims que han anat apareixent a la tarda per ponent, avançada del front fred que ens afectarà de cara a demà. Demà tindrem un dia força tapat, amb alguns ruixats no massa importants i el més important és que obrirà les portes a una massa d'aire molt més fresca que l'actual, amb una clara baixada de temperatures de 7 a 10ºC i temperatures ja plenament normals per l'època. Per la resta de la setmana es preveu temps en general estable, ja que ens afectarà un anticicló situat a l'Atlàntic, amb temperatures més altes entre divendres i dissabte, i que tornarien a baixar lleugerament diumenge, en tot cas serien temperatures habituals per l'època.
 
Les màximes del dia han pujat clarament, i s'han situat entre els 22 i 28ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 7 i 14ºC, amb una inversió tèrmica molt notable de matinada. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de ponent, humitat baixa i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,8ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,1ºC
T. Mínima: 10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 25,3ºC
T. Mínima: 12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,3ºC
T. Mínima: 14,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 28,2ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,3ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,7ºC
T. Mínima: 11,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada