diumenge, 20 d’octubre del 2013

Dades 20 d'octubre de 2013

El dia ha començat amb boira a molts punts i cel tapat, amb molta humitat i mala visibilitat en general. Aquesta boira ha durat fins a mig matí, quan s'ha trencat i s'ha vist ullades de sol, que a poc a poc s'ha anat imposant més, quedant un migdia i tarda mig ennuvolats però amb força clarianes. De cara a la propera nit i matinada és probable que es formin boires freqüents que durarien fins demà al matí, amb cel mig ennuvolat la resta del dia i temperatura que continuarà molt suau. La propera setmana es caracteritzarà pel pas de fronts atlàntcs molt febles, amb força núvols i alguna gota sobretot a ponent, poca cosa tot plegat. I les temperatures, tot i que potser baixin de forma lleugera, continuaran més altes del que és habitual.

Pel que fa a les temperatures, les màximes s'han mogut entre els 23 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 11 i 14ºC, amb mala visibilitat, humitat elevada i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,9ºC
T. Mínima: 12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,6ºC
T. Mínima: 12,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima: 11,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,8ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,3ºC
T. Mínima: 13,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,1ºC
T. Mínima: 13,8ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 24,1ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada, boira durant la nit i fins a mig matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada