diumenge, 6 d’octubre del 2013

Dades 6 d'octubre de 2013

El temps avui ha estat estable i molt sembant al d'ahir, amb matí que s'ha aixecat ben emboirat i migdia i tarda ben assolellats. A zones prop del mar han crescut nuvolades amb alguns tempestes locals, però aquestes no ens han afectat a la nostra zona, amb un dia totalment clar. Per demà la situació serà similar, amb temps més aviat estable tot i que amb boires a primera hora del matí, i sol a migdia i tarda, amb temperatures mínimes força fresques i màximes suaus, res a veure amb la calor dels darrers dies. És possible que al final de setmana la temperatura baixi força, amb temps insegur, però aquest aspecte encara és lluny de poder-se confirmar. Fins llavors, temps estable i suau.
 
Les temperatures avui han estat semblants a les d'ahir, amb màximes una mica més altes i compreses entre els 19 i 23ºC, i mínima entre els 8 i 11ºC, amb vent fluix de mestral, bona visibilitat tret de primera hora del matí, i humitat moderada.
 
Avui no es disposa de les dades de temperatura i precipitació de les estacions automàtiques del SMC per problemes amb la seva pàgina d'internet.

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,7ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina i rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada