dimarts, 8 d’octubre del 2013

Dades 8 d'octubre de 2013

El dia ha estat ben assolellat a tota la zona interior, i tant sols s'ha observat alguns núvols baixos poc importants a primera hora del matí i sobretot de cara al vespre a l'est. Aquesta nit podria tapar-se i caure algun ruixadet prop del litoral, però no s'espera que caigui res a la nostra zona, i demà el dia començarà amb alguns núvols, per anar-se imposant el sol d'oest a est al llarg del dia, amb temperatura màxima potser una mica més fresca que no pas la d'avui. De cara a dijous ens arriba un front fred des del nord, amb ruixats al nord-est del país a la tarda i Pirineu, i una baixada clara de temperatures a partir del vespre i que es notaria sobretot el divendres, amb fred de matinada i força fresca de dia. De cara al cap de setmana el temps serà estable, amb màximes més suaus i mínimes encara força baixes. A mig i llarg termini no es veuen possibilitats de pluges, tal i com mostra el diagrama:


Pel que fa a les màximes d'avui, aquestes s'han mogut entre els 19 i 24ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 8 i 12ºC, amb una certa inversió tèrmica de matinada.  Vent fluix variable, humitat moderada i visibilitat bona, sobretot de matinada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,8ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,3ºC
T. Mínima: 8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 22,6ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 11,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,2ºC
T. Mínima: 8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,3ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,7ºC
T. Mínima: 10,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada