divendres, 11 d’octubre del 2013

Dades 11 d'octubre de 2013

Avui hem tingut un dia en general estable a les nostres contrades, tot i que al matí a primera hora hi havia força núvols baixos, sobretot cap a l'est. Molt ràpidament s'han anat desfent i ha quedat un dia ben serè, i a partir de mitja tarda han tornat a augmentar els núvols baixos des de l'est. Aquesta nit podrà haver-hi molts núvols baixos, i fins i tot demà a primera hora podria continuar la nuvolositat, aclarint progressivament a partir de mig matí per quedar un dia força serè a migdia i a la tarda, amb vent fluix de mestral i molt bona visibilitat. Les temperatures seran ben fredes de matinada, però de dia podrien pujar una mica respecte les d'avui. Per diumenge la situació sembla que serà similar, amb alguns núvols baixos de matinada i sol bona part del dia, i amb temperatura una mica més alta. Com a avanç per la setmana vinent, sembla que la temperatura serà més alta de dia, amb matinades fresques, i tot plegat amb temps que sembla serà estable tota la setmana, sense cap possibilitat de canvis de temps significatius.

Les temperatures han estat clarament més baixes que no pas les d'ahir, amb màximes compreses entre els 14 i 18ºC, i les mínimes entre els 6 i 11ºC. El vent ha bufat moderat de mestral fins a mitja tarda, quan ha girat a sud-est fluix, la humitat ha estat baixa i la visibilitat, bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: 6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,9ºC
T. Mínima: 11,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada