dijous, 3 d’octubre del 2013

Dades 3 d'octubre de 2013

El temps avui ha estat força més inestable que en dies enrere, i ja des de bon matí el cel s'ha presentat ben tapat, amb pluges que han caigut a partir del matí i que han durat fins a primera hora de la tarda, amb quantitats que han estat poc importants a la nostra zona. Aquesta nit i demà continuarà el cel tapat, ja que ens arribarà la part més activa del front, amb precipitacions més intenses i ocasionalment acompanyades de tempesta, aclarint de cara al vespre. Dissabte el temps serà insegur, a l'igual que diumenge, però ja sense possibilitats de pluja i amb temperatures més fresques. Com a avanç de cara a la setmana vinent sembla que el temps serà bàsicament estable, tot i que amb força núvols baixos a l'est del país i boires matinals, i amb temperatures suaus de dia i fresques de nit.

Les temperatures màximes del dia han estat clarament més baixes que en dies enrere, amb valors compresos entre els 19 i 24ºC, mentre que les mínimes s'han mantingut realtivament altes degut a la nuvolositat, i han donat valors entre els 14 i 19ºC. El vent ha bufat del sud-est moderat, la humitat ha estat alta i la visibilitat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,6ºC
T. Mínima: 16,2ºC
Precipitació: 1,9 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 22,0ºC
T. Mínima: 14,9ºC
Precipitació: 1,9 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 21,9ºC
T. Mínima: 16,5ºC
Precipitació: 1,3 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 16,8ºC
Precipitació: 1,3 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,9ºC
T. Mínima: 17,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 18,6ºC
Precipitació: 0,9 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,4ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 2,3 mm
Fenomens observats: rosada a la matinada, pluja durant el dia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada