dijous, 24 d’octubre del 2013

Dades 24 d'octubre de 2013

Avui hem tingut un dia sense massa història meteorològica, amb domini dels intervals de núvols alts i prims durant el dia, i de cara a la tarda han augmentat més els núvols per ponent degut a l'acostament d'un front que ens arribarà aquesta nit. És un front molt poc actiu i pràcticament no ens deixarà pluja, allunyant-se durant el dia de demà, amb més sol i temperatures de nou molt suaus. El cap de setmana es caracteritzarà pel domini del sol, amb alguns núvols alts i mitjos, i temperatures en la línia dels darrers dies: altes de dia i fresquetes de nit, però sempre clarament més altes del que és habitual per l'època. Dilluns tot continuarà si fa no fa igual, i de cara a dimarts ens entrarà un front fred més actiu que portarà xàfecs, no sembla que hi hagi d'haver pluges generals i generoses, i una clara baixada de temperatures per dies posteriors.

Les temperatures màximes del dia s'han enfilat respecte a les d'ahir, i s'han obtingut valors entre els 21 i 25ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 7 i 13ºC, amb una marcada inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix entre ponent i garbí, la humitat ha estat baixa i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,5ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,8ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 23,9ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 12,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,3ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,8ºC
T. Mínima: 9,4ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,2ºC
T. Mínima: 11,6ºC
Precipitació: 0, mm
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada