dilluns, 7 d’octubre del 2013

Dades 7 d'octubre de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia estable, amb més núvols al matí i força clarianes a la tarda, ja que les restes d'inestabilitat que ens han afectat el cap de setmana s'han anat enretirant, amb domini clar del sol a l'interior i Pirineu, i alguns intervals de núvols prop del litoral. De cara a demà tot continua igual, i el temps tornarà a ser ben estable, amb núvols baixos i algunes boires al matí a primera hora, i més sol al migdia i tarda arreu. Aquest tipus de temps continuarà igual de cara a dimecres, i dijous ens afectarà un petit front que entrarà des del nord, amb ruixats al nord del país, no sembla una situació gens favorable per precipitacions importants. El més important vindrà divendres, quan ens afectarà una entrada d'aire més fred que farà baixar les temperatures de forma contundent un parell de dies, tornant a pujar al final del cap de setmana. A més llarg termini segueix sense veure's cap situació propícia per precipitacions generoses.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 19 i 24ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 8 i 10ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix variable al llarg del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,9ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,7ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 22,7ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,1ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,1ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,6ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 21,0ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada