dimecres, 23 d’octubre del 2013

Dades 23 d'octubre de 2013

Avui el dia ha començat mig ennuvolat i amb algunes boires locals, però durant el matí els núvols s'han anat allunyant cap a l'est amb més predomini del sol, i ja durant la tarda el cel ha quedat completament serè. La situació general no manté canvis respecte als darrers dies, i segueix el flux de vent de garbí que va arrossegant fronts atlàntics molt poc actius, entre demà a la nit i divendres ens n'arribarà un altre que provocarà augment dels núvols i alguna pluja feble, mentre que de cara al cap de setmana predominarà el sol amb temperatures de nou cap amunt. L'avanç per la setmana vinent indica que començarà igual que acaba aquesta setmana, amb temps tranquil i molt suau, i a mitjans de setmana ens arribaria un front amb ruixats i una possible baixada de temperatures que seria clara, amb valors ja més propis per l'època.
 
Les temperatures màximes d'avui han baixat en general, amb valors entre els 19 i 24ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 12 i 15ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat sobretot al migdia i tarda, i vent fluix amb algun cop moderat de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,6ºC
T. Mínima: 12,1ºC
Precipitació: 0,6 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,3ºC
T. Mínima: 11,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 22,6ºC
T. Mínima: 12,2ºC
Precipitació: 0,2 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 18,7ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 0,4 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,2ºC
T. Mínima: 14,9ºC
Precipitació: 0,6 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,6ºC
T. Mínima: 13,5ºC
Precipitació: 0,2 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 13,6ºC
Precipitació: 0,7 mm
Fenomens observats: pluja feble a la nit, borinia i rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada