diumenge, 15 de gener del 2017

Fotografies de la setmana (9 al 15 de gener de 2017)

Dilluns 9 de gener:  la setmana començava amb boira baixa al matí, que a migdia i la tarda es va trencar amb obertura de clarianes. Imatge a la tarda mirant cap a Dusfort:

Dimarts 10 de gener:  durant el matí va passar un front fred de nord a sud amb cel tapat, i a la tarda es va asserenar amb entrada del vent de mestral. Imatge a la tarda a Calaf:

Dimecres 11 de gener:  jornada dominada pel fluix de vent de mestral amb bandes de núvols alts i mitjos com aquestes que es veien a primera hora del dia a Castellfollit de Riubregós:

Dijous 12 de gener:  dia amb boira sobretot al matí i migdia ben espessa amb molt mala visibilitat. Imatge a primera hora de dia a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 13 de gener:  el vent va bufat de mestral amb ganes i amb un cel dominat pel sol amb molt bona visibilitat. Imatge a mig matí als plans de Conill:

Dissabte 14 de gener:  a primera hora del dia dominava la boira, i un cop aquesta es va anar desfent va quedar un cel clar amb bona visibilitat als plans de Conill:

Diumenge 15  de gener:  dia dominat pel sol amb intervals de núvols alts i mitjos que es formaven degut al vent. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada