diumenge, 22 de gener del 2017

Dades 22 de gener de 2017

El dia ha estat dominat pels núvols abundants amb alguna clariana sobretot a migdia i primera hora de la tarda, però a mitja tarda s'ha tornat a tapar de nou. La situació si fa no fa és la mateixa, amb una depressió activa centrada a la mediterrània i que ens ha anat afectant de forma indirecta a la nostra zona. Per aquesta nit s'espera que la depressió s'acosti una mica més i la inestabilitat i el risc de pluges augmentin. Per tant, des d'aquest vespre fins demà a la tarda continuarà el cel tapat però amb possibilitat de pluja, que seria feble a moderada en el millor dels casos,i. amb vent ja molt més fluix que en dies enrere i amb tendència a girar a mestral, Demà al vespre es comença a allunyar la depressió i el temps s'estabilitza ràpidament de cara a dimarts, amb cels clars i ambient més fred sobretot de nit, i potser de cara a dimecres ens afecti una nova pertorbació.

Les màximes d'avui han anat des dels 7 als 11ºC, i les mínimes entre els 2 i 7ºC, amb vent fluix de llevant a gregal, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9,7ºC
T. Mínima:    4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    9,2ºC
T. Mínima:     1,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   11,4ºC
T. Mínima:     2,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       7,4ºC
T. Mínima:        2,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       10,7ºC
T. Mínima:         6,8ºC
Precipitació:      0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        8,0ºC
T. Mínima:         8,1ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       10,1ºC
T. Mínima:          3,7ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     7,9ºC
T. Mínima:      3,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada