dissabte, 14 de gener del 2017

Dades 14 de gener de 2017

El dia ha començat amb bancs de núvols baixos a bona part de l'altiplà i que han persistit fins a mig matí, moment en que s'han aixecat i desfet amb una certa velocitat quedant un migdia i tarda ben serens. A hores d'ara ens trobem sota la influència d'una massa d'aire freda que provoca neu al Pirineu i cel clar a la resta. De cara a la propera nit les temperatures seran molt baixes,amb gelades arreu i cel clar amb algunes boires matinals als llocs no afectats pel vent de mestral. De cara a demà aniran augmentant els núvols de nord a sud per l'arribada d'un altre front que portarà neu abundant al Pirineu i fortes ventades a bona part del país. Dilluns seguirà el temps variable amb vent fort i temperatures una mica més altes, i a partir de dimarts ens arriba una massa d'aire fred continental que farà baixar fort la temperatura, sembla que per ara sense neu a la vista.

Les màximes han baixat i han anat entre els 3 i 9ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 1 i -5ºC,amb vent moderat a fort de mestral, bona visibilitat i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   6,2ºC
T. Mínima:   -2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    4,6ºC
T. Mínima:    -5,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    6,0ºC
T. Mínima:    -2,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       3,2ºC
T. Mínima:       -2,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       8,9ºC
T. Mínima:        0,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        6,2ºC
T. Mínima:        -0,9ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     5,3ºC
T. Mínima:     -1,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada