dijous, 19 de gener del 2017

Dades 19 de gener de 2017

El dia ha començat amb intervals de núvols sobretot a la meitat est,mentre que cap a ponent i al Pirineu el cel era ben serè. Al llarg del dia els núvols s'han anat estenent de llevant a ponent i fins i tot hi ha hagut precipitacionas febles a l'extrem sud, de neu a cotes baixes. La propera nit el cel s'acabarà de tapar arreu i la temperatura serà freda, però amb valors força més suaus que la nit passada. Es preveuen alguns ruixats febles que podrien ser de neu cap a la matinada o matí. De cara a la tarda i vespre les precipitacions es faran més abundants al nord-est i a l'extrem sud, i molt més disperses a la resta, amb temperaura freda i amb vent moderat de llevant a gregal. Aquest tipus de temps pot continuar fins dilluns, i posteriorment sembla que el temps seria més estable.

Les temperatures d'avui han pujat, amb valors de les màximes entre els 5 i 10ºC i mínimes entre els -4 i -8ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat moderat de nord-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   7,8ºC
T. Mínima:   -7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    7,9ºC
T. Mínima:    -6,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    7,6ºC
T. Mínima:    -5,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       4,7ºC
T. Mínima:       -5,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       9,9ºC
T. Mínima:       -4,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        7,6ºC
T. Mínima:        -5,1ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:        8,8ºC
T. Mínima:        -8,1ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     6.7ºC
T. Mínima:     -6,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: glaçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada