dissabte, 21 de gener del 2017

Dades 21 de gener de 2017

El dia ha estat dominat pels núvols abundants amb alguna clariana al matí, però sense precipitacions a la nostra zona, i és que el vent de gregal que ens afecta és sec i no afavoreix les precipitacions. La situació és la mateixa que ahir, amb una depressió centrada al sud de les Balears que és activa però que no ens afecta d'una manera prou directa. I la previsió indica que la situació continuarà de la mateixa manera, amb cels tapats i risc de pluja a l'extrem NE i a l'extrem sud on podrien ser abundants, i molt més escasses a la resta. Demà a la tarda i fins dilluns a migdia la inestabilitat augmenta una mica i sí que podria arribar a ploure a la nostra zona, per bé que no serien pluges abundants, amb vent que avui bufarà moderat i que demà anirà afluixant. A partir de dilluns a darrera hora sembla que la depressió s'allunya i en dies posteriors tindríem un temps més tranquil, amb algunes boires matinals, més suavitat de dia i més fred de nit.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 6 i 10ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 0 i 4ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent destacable de direcció nord-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   8,1ºC
T. Mínima:    2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    8,9ºC
T. Mínima:     0,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    9,5ºC
T. Mínima:     1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       5,8ºC
T. Mínima:        2,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:        9,0ºC
T. Mínima:         4,3ºC
Precipitació:      0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        9,0ºC
T. Mínima:         4,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       10,8ºC
T. Mínima:          2,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     7,0ºC
T. Mínima:      2,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada