dimarts, 3 de gener del 2017

Dades 3 de gener de 2017

Avui hem tornat a tenir una jornada totalment anticiclònica, amb sol i alguns núvols baixos poc importants a l'est del país, i de nou boires extenses i persistents a les planes de ponent, i que avui han arribat fins a l'altiplà central on de nou han estat gebradores. De cara a les properes hores podríem tenir una certa retirada de les boires de l'altiplà ja que el vent gira a llevant, vent que bufarà fins demà a la matinada arraconant la boira més a ponent, però aquesta podria tornar de nou demà al migdia o tarda ja que el vent tornarà a girar a mestral. La nit serà freda amb glaçades generals i demà hi haurà de nou sol i boires, aquestes menys extenses i persistents que les dels darrers dies. Ara com ara no es preveuen canvis de temps importants almenys en 7 o 8 dies.

Les màximes del dia han estat més baixes, amb valors entre els -1 i 8ºC, mentre que les mínimes han anat entre els -1 i -5ºC, amb humitat elevada, molt mala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  -0,9ºC
T. Mínima:   -2,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    5,3ºC
T. Mínima:    -4,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    8,1ºC
T. Mínima:    -4,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:  -1.1ºC
T. Mínima:   -3,1ºC
Precipitació:  0.0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       6,4ºC
T. Mínima:       -3,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       -0,5ºC
T. Mínima:        -1,6ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:        0,3ºC
T. Mínima:        -1.0ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    -0,6ºC
T. Mínima:     -2,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, gebrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada