diumenge, 8 de gener del 2017

Fotografies de la setmana (2 al 8 de gener de 2017)

Dilluns 2 de gener:  la setmana començava amb ambient molt fred i gelades intenses, malgrat que a primera hora del dia dominava el sol a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 3 de gener:  la boira es va tornar a fer persistent i gebradora durant tota la jornada. Imatge d'una alzina prop de Guissona a mig matí:

Dimecres 4 de gener:  la boira va tornar a ser present durant tota la jornada, per bé que durant el dia la temperatura va ser més alta i no va arribar a gelar fins a la nit. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dijous 5 de gener:  tot i que a primera hora del dia predominava la boira gebradora, ràpidament a partir de mig matí es va desfet quedant un dia ben assolellat. Imatge a primera hora de la tarda mirant a Aleny:

Divendres 6 de gener:  el dia va ser tranquil, amb domini del sol arreu tot i que amb fred intens a primera hora. Imatge al matí a Castellfollit de Riubregós:

Dissabte 7 de gener: nova jornada de temps molt tranquil, amb domini del sol i amb intervals de núvols prims:

Diumenge 8 de gener: el matí ha estat tranquil amb domini del sol i amb alguns núvols prims que han anat avançant de nord a sud. Imatge a mig matí als plans de Conill:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada