dimarts, 31 de gener del 2017

Dades 31 de gener de 2017

El dia ha tornat a ser molt tranquil, amb domini en general del sol tot i que amb algunes bandes de núvols prims que han anat circulant de ponent a llevant sense més conseqüències. Aquests núvols acompanyen a un front atlàntic que un cop travessa la península ibèrica ens arriba desgastat i sense capacitat de provocar precipitacions, La situació de moment no canvia i seguirem amb el mateix tipus de temps força plàcid, i amb sol i a estones amb bandes de núvols prims. Les temperatures continuaran molt suaus, i sembla que de cara a dijous no es preveu cap canvi. A partir de divendres ens arriba un front fred una mica més actiu amb cels tapats, algunes precipitacions i temperatrures més baixes.

Les màximes d'avui han pujat de forma clara i s'han ubicat entre els 15 i 17ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 0 i 7ºC,amb marcada inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,8ºC
T. Mínima:    3,6ºC
Precipitació: 0.0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   14,8ºC
T. Mínima:     2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   16,5ºC
T. Mínima:     0,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      14,7ºC
T. Mínima:        6,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       16,1ºC
T. Mínima:          1,4ºC
Precipitació:       0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       16,5ºC
T. Mínima:         4,1ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       17,1ºC
T. Mínima:         0,0ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    14,9ºC
T. Mínima:      6,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada,parheli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada