diumenge, 8 de gener del 2017

Dades 8 de gener de 2017

Avui hem tingut una jornada que al matí s'ha caracteritzat pel domini del sol amb alguns núvols prims, però en que a la tarda s'ha anat ennuvolant amb núvols mitjencs que viatjaven de nord a sud, i que no han deixat precipitació. A part, hi ha hagut noves boires gebradores a la zona de la plana de Lleida i que no s'han desfet en tot el dia. La previsió indica una nit de nou freda amb glaçades generals a tot l'interior, i ja de cara a demà hi haurà núvols i clarianes amb una mica de vent de mestral i continuació de l'ambient fred. De cara a dimarts arriba un front des del nord que ens portarà alguns núvols, no s'esperen precipitacions, però per contra hi haurà nevades a la cara nord de la serralada pirinenca. Sembla que en dies posteriors continuarà la dinàmica de temps caracteritzat pel vent de mestral, nevades a la cara nord pirinenca i ambient moderadament fred.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 4 i 12ºC, mentre que les mínimes han anat entre els -1 i -6ºC,amb humitat baixa, bona visibilitat i vent fluix de mestral amb algun cop moderat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   5,5ºC
T. Mínima:   -3,0ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    6.1ºC
T. Mínima:    -2,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,5ºC
T. Mínima:    -3,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   4.1ºC
T. Mínima:   -1,5ºC
Precipitació:  0.0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      11,5ºC
T. Mínima:       -4,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        5,8ºC
T. Mínima:        -3.7ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:        5,7ºC
T. Mínima:        -6,2 ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     5,8ºC
T. Mínima:     -3,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada