dijous, 5 de gener del 2017

Dades 5 de gener de 2017

Avui hem tornat a tenir un dia de temps estable, amb boires extenses i gebradores a primera hora que avui, a diferència dels darrers dies i setmanes, s'han desfet pràcticament de forma total, quedant un dia serè a tot arreu. Seguim afectats de ple per l'anticicló però aquest s'enretira lleugerament permetent l'entrada d'una massa d'aire una mica més freda i un augment del vent. La propera nit serà serena amb algunes boires locals i amb glaçades generals, més fortes que les dels darrers dies. Demà dominarà el sol amb alguns núvols poc importants i amb ambient fred. En dies posteriors sembla que es vol tornar a imposar el temps estable amb més boires de nou i ambient fred. Sense canvis de temps importants a la vista.

Les màximes d'avui han pujat, amb valors entre els 3 i 12ºC, mentre que les mínimes han baixat i han anat entre els -1 i -5ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   4,4ºC
T. Mínima:   -2,6ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   11,7ºC
T. Mínima:    -5,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   11,4ºC
T. Mínima:    -3,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   4,0ºC
T. Mínima:   -3,7ºC
Precipitació:  0.0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      11,6ºC
T. Mínima:       -3,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        5,5ºC
T. Mínima:        -2,7ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:        5,5ºC
T. Mínima:        -1,1ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     4,1ºC
T. Mínima:     -2,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, gebrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada