dimecres, 25 de gener del 2017

Dades 25 de gener de 2017

El dia ha començat amb cels clars, però molt ràpidament s'ha anat tapant de llevant a ponent amb bandes de núvols baixos. A partir de mig matí s'han iniciat les primeres precipitacions en forma de neu granulada i de neu a cotes mitges i altes, i que han continuat durant la tarda, sempre amb poca intensitat. La bossa freda en alçada ens acompanyarà unes hores més i són possibles ruixats de neu febles, puntualment moderats fins entrada la matinada o demà al matí, mentre que demà al llarg del dia la pertorbació es retira i tindrem una treva a l'espera de l'arribada d'un front atlàntic força actiu pel divendres. Divendres tindrem un dia tapat i amb pluges generals, moderades i puntualment abundants al Pirineu de Lleida, merntre que dissabte sobretot a la tarda i diumenge tindríem temps més estable.

Les temperatures avui han estat fredes, amb valors entre els 2 i 6ºC les màximes i entre -1 i -5ºC les mínimes, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   3,2ºC
T. Mínima:   -4,2ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    5,1ºC
T. Mínima:    -3,9ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    6,4ºC
T. Mínima:    -5,0ºC
Precipitació:  2,7 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       1,9ºC
T. Mínima:       -1,6ºC
Precipitació:     0,3 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:        2,4ºC
T. Mínima:        -2,3ºC
Precipitació:      1,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        3,0ºC
T. Mínima:        -2,7ºC
Precipitació:      2,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:        4,1ºC
T. Mínima:        -4,8ºC
Precipitació:      0,8 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     2,3ºC
T. Mínima:     -1,5ºC
Precipitació:  0,3 mm
Fenomens observats: plugim, aiguaneu, neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada