divendres, 20 de gener del 2017

Dades 20 de gener de 2017

La jornada s'ha caracteritzat pels núvols abundants tot i algunes clarianes esporàdiques, i per alguns ruixats febles que s'han donat sobretot a primera hora del dia. La situació general ve dominada per una depressió activa situada al la meditarràniai que ens afecta de manera indirecta, més com més a l'est i sobretot més al sud. Ara com ara no hi ha canvis a la vista, i tant la propera nit com demà seguirà el temps ennuvolat amb alguna pluja esporàdica, temperatura no massa freda i el vent de gregal que seguirà bufant amb ganes. Les precipitacions seran intenses a l'extrem sud i moderades en punts del nord-est, mentre que a la resta seran molt minses. Diumenge i dilluns no es preveu massa canvis i potser seria a partir de dimarts que la depressió s'allunyaria i el temps ja s'estabilitzaria del tot.

Les temperatures màximes del dia han estat semblants a les d'ahir, amb valors entre els 5 i 9ºC, mentre que les mínimes han pujat de forma brusca i s'han mogut entre els 2 i 5ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat moderat a fort de gregal.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   8,4ºC
T. Mínima:    3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    9,2ºC
T. Mínima:     1,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    8,6ºC
T. Mínima:     3,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       4,7ºC
T. Mínima:        2,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       8,9ºC
T. Mínima:        5,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        8,5ºC
T. Mínima:         4,1ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       10,1ºC
T. Mínima:          5,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     6.2ºC
T. Mínima:      2,4ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada