divendres, 13 de gener del 2017

Dades 13 de gener de 2017

El dia s'ha caracteritzat per una banda pels cels tapats amb nevades al Pirineu, més abundants com més cap al nord, i per altra banda pel cel serè a bona part de l'interior sobretot al matí, mentre que a la tarda han anat creuant núvols a gran velocitat empesos pel vent. Ara ja ens comença a afectar la primera massa d'aire fred, i per tant les temperatures baixaran en picat les properes hores amb glaçades gairebé generals de matinada i amb cel serè tret del Pirineu on nevarà, tot i que cada cop menys. Demà tindrem un dia fred amb vent a estones moderat de mestral i amb cel clar, mentre que entre diumenge i dilluns arriba un nou front amb més precipitacions al Pirineu, una lleugera pujada de temperatura i encara vent de mestral.. A partir de dimarts ens afectarà una massa d'aire més freda i que podria durar ben bé fins el cap de setmana, amb fred intens i de moment sense nevades a la vista.

Les màximes d'avui han anat entre els 6 i 11ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0 i 7ºC, amb vent moderat de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9,8ºC
T. Mínima:    1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    7,8ºC
T. Mínima:     1,5ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    9,9ºC
T. Mínima:     2,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       6,2ºC
T. Mínima:        2,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      11,2ºC
T. Mínima:        7,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        9,0ºC
T. Mínima:         3,9ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       10,6ºC
T. Mínima:         0,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     7.7ºC
T. Mínima:      2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada