dimarts, 24 de gener del 2017

Dades 24 de gener de 2017

El dia ha començat amb cels força ennuvolats i amb alguns bancs de boira locals,però ràpidament al llarg del matí el cel s'ha anat aclarint i el migdia i tarda han quedat serens. De moment estem en una situació de treva en la inestabilitat que durarà poc, ja que demà a primera hora ja ens començarà a afectar un embossament d'aire fred que viatja de nord a sud, amb cels cada cop més ennuvolats i les primeres precipitacions a partir de mig matí, amb neu a cotes baixes. Demà serà sobretot a partir de migdia i durant la tarda i vespre que la neu pot caure a la nostra zona, no sembla que hagin de ser nevades massa importants però sí que podria arribar a quedar blanc. Dijous sembla que tornaríem a tenir una treva, mentre que de cara a divendres un front atlàntic actiu ens pot afectar amb pluges generals i moderades a tot el país.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 5 i 10ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 2 i -2ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix a moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   5,7ºC
T. Mínima:   -0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    6,8ºC
T. Mínima:    -1,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    7,7ºC
T. Mínima:    -0,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       5,4ºC
T. Mínima:       -0,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:        9,9ºC
T. Mínima:         2,6ºC
Precipitació:      0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        7,6ºC
T. Mínima:         0,4ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:        7,4ºC
T. Mínima:        -1,9ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     5,8ºC
T. Mínima:     -1,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada