diumenge, 15 de gener del 2017

Dades 15 de gener de 2017

Avui hem tingut una jornada amb cels tapats i nevades continuades al Pirineu, mentre que al centre i sud del país ha dominat el sol amb bandes de núvols prims que anaven circulant de nord a sud. Independentment hi ha hagut algunes boires locals al nord de l'altiplà. Ara com ara estem sota la influència d'una massa d'aire freda que seguirà portant nevades a la serralada pirinenca, i cels clars i vent a la resta. La propera nit tornarem a tenior gelades però no seran tant intenses com la nit passada, i de cara a demà més o menys tot segueix igual, amb temperatures que de dia seran més altes. A partir de dimarts ens arriba una glopada d'aire fred des del nord-est amb clara baixada de temperatures al llarg del dia, i amb fred molt intens dimecres i dijous. A partir de divendres el temps es podria inestabilitzar.

Les màximes del dia han anat entre els 5 i 11ºC, mentre que les mínimes s'han ubicat entre els -1 i -6ºC, amb humitat baixa, molt bona visibilitat i vent a cops moderats de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   8,2ºC
T. Mínima:   -3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    4,8ºC
T. Mínima:    -4,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    7,9ºC
T. Mínima:    -1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       6,0ºC
T. Mínima:       -2,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      10,9ºC
T. Mínima:       -2,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        9,7ºC
T. Mínima:        -2,0ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       10,3ºC
T. Mínima:        -5,8ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     7,1ºC
T. Mínima:     -3,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada