diumenge, 29 de gener del 2017

Fotografies de la setmana (23 al 29 de gener de 2017)

Dilluns 23 de gener:  la setmana començava amb temps inestable i algunes pluges al matí i migdia, més clarianes a la tarda:

Dimarts 24 de gener:  el dia va ser força estable i amb domini del sol sobretot a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:

Dimecres 25 de gener:  l'arribada d'un petit embossament d'aire fred en alçada va portar cels tapats i precipitacions febles en forma de neu a cotes baixes. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf quan queia una lleugera nevada:

Dijous 26 de gener:  a primera hora del dia el paisatge presentava un aspecte emblanquinat per la neu caiguda la nit abans, tot i que aquesta neu es va desfer ràpidament:

Divendres 27 de gener:  l'arribada d'un front atlàntic força actiu ens va portar un dia tapat, amb pluges generals i amb molt mala visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 28 de gener:  a primera hora del dia encara teníem cel tapat i algunes precipitacions, però al llarg del dia el temps es va anar estabilitzant i amb clarianes a la tarda:

Diumenge 29 de gener:  el dia ha estat molt tranquil, amb sol i intervals de núvols prims poc importants en general. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada