dijous, 12 de gener del 2017

Dades 12 de gener de 2017

La jornada d'avui ha començat amb boires extenses a molts punts de l'interior, mentre que a la resta del país dominava el sol. A partir de migdia les boires s'han aixecat i desfet i els cels han quedat ennuvolats per bandes de núvols alts i mitjos que viatgen de nord a sud i que acompanyen a un front que ens creuarà la propera nit. Els cels restaran ennuvolats amb clarianes al centre i sud, mentre que al Pirineu les nevades es faran més abundants, amb vent que s'enforteix de mestral i temperatures que seran relativament suaus la propera nit, però que al llarg de demà aniran baixant de forma progressiva. Demà dominarà el sol amb vent fort, bona visibilitat i neu al Pirineu, i les temperatrures seran més fredes entre dissabte i diumenge. Posteriorment, ja de cara a dimarts i en dies successius, una nova glopada d'aire molt fred ens arribarà, sembla que de moment amb sol però amb temperatures molt baixes arreu.

Les màximes d'avui han anat entre els 7 i 15ºC, mentre que les mínimes s'han situat enre els 0 i 6ºC,amb humitat elevada, visibilitat dolenta al matí i més bona a la tarda, i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   7.7ºC
T. Mínima:    3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    7,2ºC
T. Mínima:     1,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    9,7ºC
T. Mínima:     1,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      10,2ºC
T. Mínima:        5,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      15,0ºC
T. Mínima:        3,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       11,7ºC
T. Mínima:         5,6ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:        8,9ºC
T. Mínima:         0,6ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     9,0ºC
T. Mínima:      4,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada