dimecres, 18 de gener del 2017

Dades 18 de gener de 2017

El dia ha començat amb cel ben serè arreu, però al llarg del matí i sobretot durant la tarda han anat apareixent intervals de núvols prims des de llevant degut a la proximitat d'una depressió situada a la mediterrània. Avui ens continua afectant una massa d'aire molt fred d'origen continental, i de cara a la propera nit els intervals de núvols continuaran presents, sense precipitacions. Les temperatures seguiran ben fredes amb glaçades, però els valors ja no seran tant baixos com la nit passada als llocs més elevats. Demà augmentaran els núvols i de cara al vespre podria haver-hi algun ruixat de neu feble cap a punts de l'est del país, poca cosa tot plegat. De cara a divendres i el cap de setmana sembla que el temps serà insegur amb intervals de núvols, alguns ruixats i temperatures fredes, però més suaus que les d'avui.

Les màximes del dia s'han mogut en valors entre els -1 i 6ºC, i les mínimes entre els -7 i -11ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   1,6ºC
T. Mínima:   -8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    2,9ºC
T. Mínima:    -8,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    4,6ºC
T. Mínima:    -8,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      -1,0ºC
T. Mínima:       -7,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       5,6ºC
T. Mínima:       -8,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        1,1ºC
T. Mínima:        -8,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:        2,4ºC
T. Mínima:       -11,1ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     0,4ºC
T. Mínima:     -8,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: glaçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada