dilluns, 16 de gener del 2017

Dades 16 de gener de 2017

El dia ha estat caracteritzat per la neu abundant un dia més al Pirineu, mentre que a la resta del país hi ha hagut boires a punts de l'interior matinals, i cel serè o amb alguns núvols no massa importants. De moment seguim sota la influència d'una entrada d'aire fred d'origen polar, però a partir d'aquesta nit la massa d'aire que ens afectarà té origen continental, per tant serà més freda, Les temperatures de la propera matinada seran una mica més baixes que les d'avui, però serà sobretot durant el dia que la massa d'aire fred ens anirà afectant, amb màximes que demà quedaran molt curtes, i amb fortes gelades la nit de dimarts a dimecres. Dimecres i dijous seguirem amb temperatures molt baixes, recuperant-se una mica el termòmetre de cara a finals de setmana. Sembla que per ara sense risc de nevades.

Les màximes d'avui han anat entre els 9 i 13ºC, i les mínimes entre els 0 i -3ºC, amb humitat baixa, bona visibilitat tret de les boires de primera hora, i amb vent moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,4ºC
T. Mínima:    -1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    9,3ºC
T. Mínima:    -0,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,4ºC
T. Mínima:    -2,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       9,3ºC
T. Mínima:       -0,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      12,9ºC
T. Mínima:       -2,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       11,7ºC
T. Mínima:        -0,9ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       12,7ºC
T. Mínima:        -3,3ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     9,6ºC
T. Mínima:     -2,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, gebrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada