dilluns, 2 de gener del 2017

Dades 2 de gener de 2017

El dia ha continuat amb temps anticiclònic,per bé que durant el matí i fins a migdia la boira ha quedat més a ponent que no pas ahir, fet que ha permès veure el sol a més zones. A la tarda, però, s'ha tornat a estendre per l'altiplà. A les zones on no ha estat present hem tingut intervals de núvols prims provocats per una pertorbació que es situa a l'oest de la península i que no sembla que ens hagi d'afectar, tant sols amb intervals de núvols. De moment, i de cara a la propera nit tindrem moltes boires que tornaran a ser gebradores i amb mínimes ben fredes i glaçades arreu. De cara a demà el temps serà semblant amb sol i boires i ambient en conjunt fred. Pels propers dies, almenys a una setmana vista, no es preveuen canvis de temps i seguirem amb la mateixa tònica.

Les màximes d'avui han anat entre els -1 i els 14ºC, mentre que les mínimes s'han ubicat entre els -2 i -6ºC,amb humitat elevada, bona visibilitat als llocs no afectats per boira, i amb vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   6,7ºC
T. Mínima:   -5,7ºC
Precipitació: 0,5 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    8,7ºC
T. Mínima:    -2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    9,5ºC
T. Mínima:    -5,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   5,8ºC
T. Mínima:   -1,5ºC
Precipitació:  0.2 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      14,2ºC
T. Mínima:       -4,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       -0,2ºC
T. Mínima:        -5,6ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       -0,7ºC
T. Mínima:        -6,2ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     6,1ºC
T. Mínima:     -3,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, glaçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada