diumenge, 22 de gener del 2017

Fotografies de la setmana (16 al 22 de gener de 2017)

Dilluns 16 de gener:  la setmana començava força freda, fet que provocava la formació de gel a primera hora del dia damunt les plantes:

Dimarts 17 de gener:  el dia va ser assolellat i amb molt bona visibilitat, tot i que molt fred degut a l'entrada d'aire d'origen continental. Imatge a la tarda a Calaf:

Dimecres 18 de gener:  va continuar l'entrada d'aire molt fred d'origen continental amb cel clar a primera hora del dia però amb intervals de núvols prims al migdia i la tarda:

Dijous 19 de gener:  aquell dia es va tallar l'entrada d'aire fred degut a la formació d'una depressió que ens va portar vent de gregal amb núvols però sense precipitacions. Imatge a la tarda:

Divendres 20 de gener:  el vent entre llevant i gregal bastant fort ens portava ingtervals de núvols amb algunes clarianes que corrien a gran velocitat. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 21 de gener:  va continuar la mateixa situació dominada per una depressió situada a la mediterrània que ens afectava de forma indirecta amb molts núvols però sense pluja. Imatge al matí a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 22 de gener:  el dia ha començat ennuvolat, amb alguna clariana esporàdica i amb vent de llevant no tant fort com ahir:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada