dissabte, 7 de gener del 2017

Dades 7 de gener de 2017

El dia ha tornat a ser estable, amb domini del sol i tant sols algunes bandes de núvols prims que anaven creuant de nord a sud. També s'ha format algun banc de boira a ponent, però ni de bon tros han estat tant extensos com en dies enrere. De moment no hi ha canvis, i la propera nit les boires es faran força més extenses, poden ser puntualment gebradores i persistir fins demà a mig matí o migdia. A la resta el cel estarà pràcticament serè i les gelades tornaran a ser pràcticament generals de matinada, mentre que demà durant el dia la temperatura màxima serà semblant a la d'avui o bé una mica més alta. Entre dilluns i dimarts arriba un front des del nord que portarà nevades al Pirineu i un reforçament del vent a la resta.

Les màximes d'avui han pujat i s'han situat entre els 6 i 12ºC, mentre que les mínimes han anat entre els -1 i .6ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat sobretot al matí, i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9,4ºC
T. Mínima:   -3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   10.1ºC
T. Mínima:    -2,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   11,2ºC
T. Mínima:    -4,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   6.0ºC
T. Mínima:   -0,7ºC
Precipitació:  0.0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      12,1ºC
T. Mínima:       -5,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        6.0ºC
T. Mínima:        -3.0ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:        7.3ºC
T. Mínima:        -6,0 ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     7.6ºC
T. Mínima:     -1.0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada