divendres, 27 de gener del 2017

Dades 27 de gener de 2017

El dia ha estat dominat pels núvols,que han estat molt abundants arreu del país, i per les pluges que han anat caient al llarg del dia de forma més aviat irregular però que en certa manera han acabat afectant a la pràctica totalitat del país, i amb neu a cotes força baixes del Pirineu. Ens està creuant una pertorbació que es mostra força activa i que encara ens pot afectar durant unes quantes hores més, fins a primera hora de demà. Les pluges podran ser força generals i de moderada intensitat, fins i tot amb alguna tempesta local. De cara a demà al matí la pertorbació s'anirà allunyant i s'obriran clarianes, amb gir del vent a mestral i amb algunes boires a zones de l'altiplà. La nit de dissabte a diumenge serà més freda, amb algunes glaçades, mentre de diumenge ja tindrem un temps més tranquil, Sembla que la tendència a temps estable podria continuar durant bona part de la propera setmana, amb el pas d'algun front atlàntic poc actiu.

Les temperatures han pujat, amb màximes entre els 5 i 10ºC i mínimes entre 1 i 4ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta i el vent ha bufat fluix de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   8,3ºC
T. Mínima:    2,2ºC
Precipitació: 14,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    5,9ºC
T. Mínima:     1,8ºC
Precipitació:  6,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    5,8ºC
T. Mínima:     1,5ºC
Precipitació: 10,8 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       5,6ºC
T. Mínima:        2,0ºC
Precipitació:     7,4 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:       10,4ºC
T. Mínima:         3,9ºC
Precipitació:      7,6 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:        8,0ºC
T. Mínima:         4,3ºC
Precipitació:      3,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:        8,6ºC
T. Mínima:         3,9ºC
Precipitació:      2,8 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     6,2ºC
T. Mínima:      1,9ºC
Precipitació:  9,0 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada