dimecres, 11 de gener del 2017

Dades 11 de gener de 2017

Avui hem tingut una jornada que s'ha caracteritzat pels intervals de núvols mitjencs al matí, tot i que més aviat ha predominat el sol, i pel cel ja molt més serè a la tarda. La situació es troba en una certa estabilitat, a l'espera de que de cara a demà augmentin els núvols de nord a sud per l'acostament d'un nou front fred. Independentment, hi podria haver algunes boires al nord de l'altiplà i que durarien fins a mig matí. Demà a la tarda i vespre començarà a nevar al Pirineu i a agafar empenta el vent de mestral a la nostra zona, amb temperatures que demà seran més altes però que de cara a divendres baixaran de forma brusca. Divendres i dissabte ens afectarà una entrada d'aire fred bastant marcada amb neu al Pirineu i vent fort a la nostra zona. Sembla que de cara a la propera setmana el fred podria ser ben intens.

Les màximes d'avui han pujat, amb valors entre els 9 i 14ºC i mínimes també una mica més altes, amb valors entre els 2 i -3ºC i una forta inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix de mestral, la humitat ha estat baixa i la visibilitat ha estat molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9.7ºC
T. Mínima:   -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    9,5ºC
T. Mínima:     2,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   11,9ºC
T. Mínima:    -0,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   9,6ºC
T. Mínima:    1,5ºC
Precipitació:  0.0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      14,0ºC
T. Mínima:       -3,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       11,0ºC
T. Mínima:        -0.8ºC
Precipitació:      0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      11,2ºC
T. Mínima:        -3.0ºC
Precipitació:      0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,2ºC
T. Mínima:      2,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada