diumenge, 1 de gener del 2017

Fotografies de la setmana (26 de desembre de 2016 a 1 de gener de 2017)

Dilluns 26 de desembre:  la setmana començava amb temps tranquil, intervals de núvols i boires persistents sobretot a ponent. Imatge a primera hora del dia als plans de Conill:

Dimarts 27 de desembre:  el temps va continuar estable, amb boires a ponent mentre a l'altiplà dominava el sol amb núvols prims. Imatge a primera hora de dia als plans de Conill:

Dimecres 28 de desembre:  una jornada més de temps anticiclònic, amb algunes boires sobretot a primera i darrera hores, i amb ambient força fred. Imatge al matí a Castellfollit de Riubregós:

Dijous 29 de desembre:  la boira gebradora va fer acte de presència a l'altiplà i va deixar gruixos de gel considerables des de la nit fins a primera hora de la tarda. Imatge a mig matí al camí de Sant Sebastià:

Divendres 30 de desembre:  jornada caracteritzada pel sol i la molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dissabte 31 de desembre:  el temps va seguir anticiclònic i la boira va ser present a bona part de l'altiplà, tot i que de forma intermitent. Imatge al matí des de Conill mirant cap al nord:

Diumenge 1 de gener:  l'any nou ha començat amb boira gebradora i ambient molt fred. Imatge a mig matí prop de Pujalt:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada