diumenge, 6 de març del 2016

Fotografies de la setmana (29 de febrer a 6 de març de 2016)

Dilluns 29 de febrer:  comença la florida del pixallits  (Muscari neglectum), espècie pròpia d'ambients agrícoles. Imatge a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 1 de març:  el dia es va caracteritzar pel vent de mestral moderat a fort, amb cel blau i bona visibilitat, Imatge a migdia al parc eòlic de Rubió:

Dimecres 2 de març:  jornada molt similar a l'anterior amb sol, alguns núvols prims i vent moderat a fort de mestral. Imatge a primera hora de la tarda:

Dijous 3 de març:  el dia va ser molt semblant als anteriors, amb cel serè o alguns núvols, vent fort de mestral i molt bona visibilitat, tal i com es mostra en aquesta imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Divendres 4 de març:  fins a migdia el temps va ser tranquil, però ja de cara a la tarda van anar apareixent núvols per ponent que indicaven l'aproximació d'un front que ens havia d'arribar a la nit. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dissabte 5 de març:  el dia es va aixecar amb boira, però de nou el vent de mestral va guanyar intensitat i va deixar un cel amb pocs núvols i bona visibilitat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 6 de març:  a primera hora del dia hi havia bancs de boira alta, i un cop s'han desfet ha quedat un matí amb alguns núvols. A partir de migdia han crescut nuvolades sense precipitacions, com aquestes que es veien des de Conill a primera hora de la tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada