dimecres, 16 de març del 2016

Dades 16 de març de 2016

A primera hora del dia les boires i núvols baixos eren freqüents a molts punts de l'interior, i un cop s'han anat trencant, ha quedat un matí amb núvols i clarianes, a la vegada que s'iniciaven precipitacions a les comarques del NE del país. A la tarda s'ha tapat més però les precipitacions encara no han arribat a la nostra zona. De cara al vespre i nit segons els models s'han d'estendre i afectar-nos pluges i neu a uns 1000 metres, baixant a la nit a 600 o 700 metres, amb quantitats entre febles i moderades. Demà les precipitacions s'aniran enretirant tot i que no s'acabarà d'aclarir del tot, encara amb possibilitat d'algun ruixat. El divendres i cap de setmana sembla que tindrem temps insegur, amb núvols i clarianes, però amb la pertorbació a l'oest de la península i,per tant, sense afectar-nos de forma directa. 

Les màximes d'avui han anat entre els 9 i 15ºC, i les mínimes entre els 3 i -2ºC, amb humitat elevada, visibilitat regular i vent de mestral girant a llevant i gregal a darrera hora.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9,6ºC
T. Mínima:    2,0ºC
Precipitació: 0, mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   6,6ºC
T. Mínima:    1,6ºC
Precipitació:  0,5 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     10,9ºC
T. Mínima:        2,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,8ºC
T. Mínima:       1,0ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,5ºC
T. Mínima:       3,1ºC
Precipitació:    3,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      10,9ºC
T. Mínima:        1,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      11,6ºC
T. Mínima:       -1,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     9,6ºC
T. Mínima:      1,6ºC
Precipitació:    0, mm
Fenomens observats: rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada