diumenge, 20 de març del 2016

Dades 20 de març de 2016

Durant la nit hem tingut el pas d'un front que ha deixat pluges generals i moderades. De cara a la matinada ja s'ha anat allunyant quedant un matí amb domini del sol, tot i alguns núvols. A migdia han crescut moltes nuvolades degut a que queden lleugeres condicions favorables a la inestabilitat i s'han produït ruixats, en general febles i de curta durada. La propera nit el temps es calmarà del tot i es formaran boires, mentre que de cara a demà es repetirà el tipus de temps d'avui, amb més sol als matins i ruixats a la tarda, localment moderats i amb tempesta, les temperatures continuaran suaus i el vent bufarà de llevant fluix. Dimarts encara quedaran núvols però ja difícilment amb pluja, el vent girarà a mestral fluix i la temperatura baixarà. Sembla que entre dimecres i dissabte el temps podria ser tranquil i amb temperatures que anirien pujant, mentre que entre diumenge i dilluns ens afectaria un front que a hores d'ara no sembla gran cosa.

Les temperatures han pujat clarament, amb màximes entre els 13 i 18ºC i mínimes entre els 3 i 6ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de direcció sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  13,3ºC
T. Mínima:    4,5ºC
Precipitació:15,9 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   15,1ºC
T. Mínima:     3,3ºC
Precipitació: 12,6 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     14,8ºC
T. Mínima:       4,0ºC
Precipitació:   14,4 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,3ºC
T. Mínima:       3,6ºC
Precipitació:    14,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,0ºC
T. Mínima:       6,2ºC
Precipitació:   13,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      15,3ºC
T. Mínima:        5,2ºC
Precipitació:    15,8 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      15,0ºC
T. Mínima:        5,8ºC
Precipitació:    14,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    14,1ºC
T. Mínima:      4,7ºC
Precipitació:  17,5 mm
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada