dimarts, 1 de març del 2016

Dades 1 de març de 2016

El dia ha començat amb cel serè, però ràpidament han anat apareixent bandes de núvols alts i mitjos que han entrat pel nord-oest i que al llarg del dia s'han anat fent més abundants i espessos, arribant a tapar quasi del tot el cel a la tarda, sense precipitacions. La propera nit no serà tant freda com l'anterior ja que els núvols continuaran i el vent bufarà moderat entre ponent i mestral, i de cara a demà tindrem un dia amb núvols i clarianes i vent que bufarà amb força, sobretot al migdia i la tarda, amb temperatures més altes que avui. Dijous ens arriba un front fred amb més núvols i una baixada de temperatura, i com a avanç pel cap de setmana sembla que el temps seria insegur sobretot diumenge, amb fred d'hivern i amb possibilitat de precipitacions.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 7 i 13ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 3 i -3ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat de mestral moderat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   8,6ºC
T. Mínima:   -1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   7,3ºC
T. Mínima:   -3,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     10,0ºC
T. Mínima:      -0,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,7ºC
T. Mínima:      -0,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,4ºC
T. Mínima:       2,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      11,8ºC
T. Mínima:        0,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      10,6ºC
T. Mínima:       -2,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     9,1ºC
T. Mínima:     -2,3ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada