dilluns, 28 de març del 2016

Dades 28 de març de 2016

El dia s'ha caracteritzat per la nuvolositat abundant de tipus alt i mig i que va associada a un front atlàntic poc actiu i que ens ha anat creuant durant el dia, pràcticament sense precipitacions enlloc. Durant la propera nit el cel continuarà força tapat, i amb temperatures mínimes que de nou pujaran de forma clara. Demà hi haurà núvols i clarianes amb vent de ponent que encara es deixarà sentir, i amb temperatures màximes que s'enfilaran més que avui. Dimecres tindrem una situació semblant,encara amb més sol i amb més bonança de dia, i entre dijous i divendres s'aproximaria una pertorbació però que a hores d'ara els models la situen més cap al sud, amb la qual cosa ens afectaria molt menys del que semblava dies enrere. A finals de setmana les temperatures serien més baixes.

Les màximes d'avui han anat entre els 11 i 17ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 0 i 5ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent moderat de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  13,7ºC
T. Mínima:    2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   14,3ºC
T. Mínima:     2,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     14,6ºC
T. Mínima:       5,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,4ºC
T. Mínima:       5,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,1ºC
T. Mínima:       3,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      14,2ºC
T. Mínima:        5,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      14,9ºC
T. Mínima:       -0,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    12,9ºC
T. Mínima:      4,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada