dijous, 10 de març del 2016

Dades 10 de març de 2016

El dia ha començat amb temps més tranquil i algunes boires a l'altiplà que han estat gebradores degut a les temperatures molt baixes que hem tingut de matinada. Al llarg de la primera part del matí aquestes boires han anat desapareixent i s'ha imposat el sol arreu. A la tarda tot ha continuat igual, amb alguns núvols poc importants de cara al vespre sobretot al centre i nord del país, sense més conseqüències. La propera nit serà freda, amb algunes gelades, però en general no seran tant extenses ni fortes com les de la darrera nit, i demà ens espera de nou un dia tranquil amb domini del sol, vent fluix i temperatura una mica més suau. Dissabte la situació serà semblant, mentre que de cara a diumenge ens arribaria un petit embossament d'aire fred des del nord-est amb més núvols i possibles ruixats de cara a la tarda. Per la setmana vinent sembla que, almenys la primera part, el temps seria tranquil i amb temperatures una mica més altes.

Les màximes s'han enfilat fins a valors d'entre els 9 i 14ºC, i mínimes entre els -1 i -3ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat molt bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,5ºC
T. Mínima:   -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,3ºC
T. Mínima:   -2,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     11,7ºC
T. Mínima:      -3,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,6ºC
T. Mínima:      -2,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,1ºC
T. Mínima:      -2,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      11,1ºC
T. Mínima:       -0,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      12,1ºC
T. Mínima:       -3,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,2ºC
T. Mínima:     -2,6ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boirina, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada