dijous, 17 de març del 2016

Dades 17 de març de 2016

Durant la passada nit les precipitacions han estat força generals i amb quantitats entre febles i moderades. En un principi han estat en forma de pluja però tal com anava baixant la temperatura la neu ha acabat apareixent per sobre dels 600 m,i ha arribat a agafar a partir dels 700 m, amb gruixos entre 1-2 cm. A primera hora del matí encara s'escapava alguna feble precipitació i al llarg del matí s'han anat obrint clarianes, amb nombroses ullades de sol ja de cara a la tarda però sense desaparèixer del tot els núvols. La propera nit tornarem a tenir intervals de núvols i es produiran algunes glaçades febles, i fins i tot es podria formar alguna boira cap al sud del Solsonès. Demà a la tarda es taparà i demà a la nit i ja dissabte cauran pluges febles amb ambient fred, mentre que diumenge hi haurà núvols i clarianes però sembla que ja sense ploure.

Les màximes d'avui han anat dels 9 als 12ºC, i les mínimes entre els 0 i 3ºC, amb humitat elevada, vent fluix de direcció variable i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9,4ºC
T. Mínima:   -0,1ºC
Precipitació: 5,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   8,6ºC
T. Mínima:   -0,3ºC
Precipitació: 8,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      9,4ºC
T. Mínima:      -0,1ºC
Precipitació:     6,8 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,1ºC
T. Mínima:      -0,3ºC
Precipitació:    4,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     11,8ºC
T. Mínima:       3,3ºC
Precipitació:    2,9 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      12,0ºC
T. Mínima:        1,3ºC
Precipitació:     1,9 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      12,2ºC
T. Mínima:        0,9ºC
Precipitació:     7,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     9,5ºC
T. Mínima:      0,1ºC
Precipitació:   6,5 mm
Fenomens observats: pluja, aiguaneu, neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada