dimecres, 30 de març del 2016

Dades 30 de març de 2016

El dia ha estat molt estable i amb cel ben serè fins a primera hora de la tarda, moment en que han començat a entrar bandes de núvols alts des de ponent i que precedeixen a l'arribada d'un front. Demà tindrem núvols i clarianes i entrada de vent fort de mestral al migdia i tarda que farà baixar les temperatures, baixada que es farà més marcada divendres. Demà no s'esperen precipitacions, potser alguns ruixats durant la nit de demà a divendres, i durant el cap de setmana tindrem temps insegur amb una pertorbació que ens afectarà de forma indirecta, i les temperatures tornaran a pujar, encara que no farà tanta calor com avui. De moment segueix sense veure's cap possibilitat de canvis de temps importants a nivell de precipitacions.

Les màximes d'avui s'han enfilat fins a valors entre els 18 i 22ºC, i les mínimes han anat entre els 3 i 10ºC,amb forta inversió tèrmica a la matinada. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix de garbí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,7ºC
T. Mínima:    7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,9ºC
T. Mínima:     6,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     21,7ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,4ºC
T. Mínima:      10,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     22,1ºC
T. Mínima:       3,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     21,6ºC
T. Mínima:       7,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      22,4ºC
T. Mínima:        2,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    20,3ºC
T. Mínima:     10,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada