diumenge, 27 de març del 2016

Fotografies de la setmana (21 al 27 de març de 2016)

Dilluns 21 de març:  el dia es va caracteritzar pel temps insegur, amb clarianes al matí i migdia i nuvolades a la tarda que van deixar ruixats moderats. Imatge a primera hora de la tarda en que s'aprecia el creixement de nuvolades:

Dimarts 22 de març:  després de les precipitacions del dia anterior, el matí va estar dominat per la boira mentre que a la tarda aquesta es va desfer i va quedar un dia mig ennuvolat:

Dimecres 23 de març:  dia de temps totalment estable i amb cel ben serè. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dijous 24 de març:  el temps va tornar a ser molt tranquil, amb domini del sol i bona visibilitat. Imatge a la tarda des de Calaf mirant cap a l'est:

Divendres 25 de març:  el pas d'un front fred no gaire actiu ens va portar un dia molt ennuvolat, sobretot a la tarda però que pràcticament no va portar precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Dissabte 26 de març:  de nou vam tenir un dia de temps molt estable, amb sol i bona visibilitat un cop es van desfer les boires de primera hora. Imatge des de Conill mirant cap al nord:

Diumenge 27 de març:  a primera hora del dia ens ha creuat un front molt feble que tant sols ha portat núvols però sense precipitacions. A partir de mig matí s'han anat obrint clarianes i a migdia i sobretot a la tarda el cel ha quedat força serè:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada