dissabte, 19 de març del 2016

Dades 19 de març de 2016

Avui hem tingut una jornada de temps inestable, amb cels molt tapats, boires i precipitacions febles que han anat caient al llarg del dia, en general poc importants i més presents al sud i a ponent. La propera nit seguirem amb cel tapat i precipitacions que podrien fer-se una mica més intenses, sobretot al sud del país. Demà a primera hora encara tindrem molts núvols i alguna pluja feble, i al llarg del matí es poden obrir clarianes amb temperatura suau. Demà a la tarda i degut a que hi haurà una mica d'aire fred a les capes altes de l'atmosfera i vent humit de llevant es podrien formar ruixats irregulars o alguna petita tempesta, tot plegat barrejat amb clarianes i amb temperatura una mica més alta que avui. La propera setmana començaria amb temps una mica variable, i a mesura que passin els dies s'imposaria el temps estable i la temperatura pujaria a poc a poc.

Les màximes d'avui han baixat clarament respecte ahir,amb valors entre els 7 i 12ºC, i les mínimes han pujat amb valors entre els 4 i 7ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta i el vent ha bufat fluix de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   7,5ºC
T. Mínima:    5,5ºC
Precipitació: 1,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   7,3ºC
T. Mínima:    4,5ºC
Precipitació: 3,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      7,4ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:    2,1 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,2ºC
T. Mínima:       4,7ºC
Precipitació:    1,9 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     11,5ºC
T. Mínima:       7,4ºC
Precipitació:    1,2 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       9,6ºC
T. Mínima:        6,9ºC
Precipitació:     0,7 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      10,1ºC
T. Mínima:        7,2ºC
Precipitació:     2,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     7,5ºC
T. Mínima:      4,8ºC
Precipitació:   1,9 mm
Fenomens observats: pluja,plugim, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada