dissabte, 26 de març del 2016

Dades 26 de març de 2016

El dia ha començat amb boires i núvols baixos freqüents que, no obstant, s'han desfet ràpidament i ha quedat el cel serè abans de mig matí, i així hem continuat a la tarda tot i que ja s'han començat a veure alguns núvols prims traient el cap per ponent. La propera nit es taparà degut a l'arribada d'un front fred poc actiu i que demà ens deixarà núvols al matí amb alguna gota, i clarianes a la tarda. La temperatura de demà baixarà una mica respecte a la d'avui. La propera setmana començarem amb temps tranquil fins dimecres en que s'aproparà una pertorbació per ponent i que ens podria afectar de ple entre dijous i divendres amb precipitacions i una clara baixada de temperatura, tot plegat encara per confirmar.

Les temperatures han estat clarament més altes que en dies enrere, amb màximes entre els 17 i 21ºC i mínimes entre els 4 i 9ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona tret de primera hora del dia i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,8ºC
T. Mínima:    7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,2ºC
T. Mínima:     3,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     18,6ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,2ºC
T. Mínima:       6,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,0ºC
T. Mínima:       7,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      15,3ºC
T. Mínima:        5,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      19,1ºC
T. Mínima:        8,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    17,7ºC
T. Mínima:      7,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada